silouet dromedarissen

Een onvergetelijke familiereis naar Marokko

Tijdens de herfstvakantie gingen wij met ons gezin en het gezin van vrienden op reis door Marokko onder de bezielende leiding van Khalid. Hij heeft ons de mooiste plekken in het land laten zien, de heerlijkste gerechten laten proeven en de prachtigste tochten laten maken.

Khalid was voor zowel ons als ouders, maar zeker ook voor de kinderen een fantastische reisgids. Hij wist met humor en charme alles voor ons geregeld te krijgen en zorgde alle dagen voor een goede sfeer in de groep.

We trokken in een bus met privé chauffeur door het land. Tijdens de ritten wist Khalid ons allemaal goed te vermaken. Elke plaats waar we hebben overnacht was door hem met zorg uitgekozen, waardoor we van de ene verbazing in de andere vielen.

De kinderen genoten van het bijzondere landschap, maar ook van de sfeervolle hotels, waar ze geregeld konden zwemmen. Doordat Khalid overal mensen kende, wist hij altijd alles te regelen en kwamen we niets tekort.

De kinderen zongen soms uit volle borst liedjes in de bus, maar stapten daarna ook even stoer mee tijdens onze prachtige wandeltochten. Allemaal aten ze gerechten die ze nooit eerder hadden geproefd en het absolute hoogtepunt voor hen allemaal was de woestijntocht op dromedarissen met een overnachting in tenten in de woestijn waar ze in het aardedonker op de hoge zandduinen elkaar prachtige verhalen vertelden.

De kleuren en de geuren uit Marokko zijn ons allemaal zeker bijgebleven, maar door het ontwapenende en vrolijke karakter van Khalid onze reisgids, blijft dit voor beide families een onvergetelijke reis!

Marc van Nijnatten

dromedarissen

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.