Op maat gemaakt

Khalid Marokko Reizen creëert samen met u de reis. We maken de reis helemaal op maat van uw wensen en ideeën. Daarmee wordt het een speciale en exclusieve reis. Het kan per email, telefonisch contact of via een persoonlijke ontmoeting met Khalid.
Een verblijf in Marokko is als een impressionistisch schilderij, vol kleuren: het groen van de bomen en weilanden, het oker van de woestijnen, het blauw van de oceanen en meren, het zwart van de gesteenten en het rood van de aarde. U maakt uw eigen schilderij!
Of het nu voor een korte trip is, een ontspannen lang weekend, een luiervakantie, een paar weken, een tijd vol activiteiten en ontdekkingen of een combinatie van dit alles, we maken er een mooi palet van. Hoe dan ook: onvergetelijk!

U kunt natuurlijk profiteren van onze kennis en ervaring bij het samenstellen van de reis, zodat de reis goed in evenwicht is. Wat zijn de mooie plekjes, hoe lang reis je van A naar B, wat is leuk voor kinderen en wat is een goede volgorde?

Onze unieke werkwijze

Met Khalid Marokko Reizen gaat u op een bijzondere en kleinschalige manier op vakantie.

In deze 6 stappen komt u tot een zeer persoonlijke reis.

Wilt u een reis met veel culturele bezichtigingen, een avontuurlijke reis in de woestijn of een reis met een mooie wandeltocht in het Atlasgebergte. U bepaalt wat u op reis wil meemaken. Doe daarvoor op deze site inspiratie op.
Bepaal in welke periode u de reis wil maken.
Neem contact op met Khalid Marokko Reizen. Maak kennis met de organisatie en bespreek de mogelijkheden.
Zoek en boek een vlucht naar Marokko. U bepaalt zelf de vlucht en de luchthaven.
Maak definitieve afspraken met Khalid Marokko Reizen. Wij zorgen dat in Marokko alles voor u geregeld is als u aankomt. Reizen met of zonder gids is beiden mogelijk.
U ontvangt een reisbeschrijving, reisschema en de afspraken voor vervoer, hotels etc.
U kunt zorgeloos op reis!

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.