Marokko, een land om te ontdekken.

De verscheidenheid en kleurrijkheid zijn groot in Marokko. Dus ook de verschillende manieren om Marokko te ontdekken.

Gastvrij Marokko

Khalid Marokko Reizen maakt van uw reis in Marokko een geweldige beleving. U ziet een kleurrijk land met een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Gebergte, woestijn en zee: Marokko heeft het allemaal!

Door middel van onze reizen willen we u graag kennis laten maken met de cultuur en natuur van Marokko. Op bezoek bij berberfamilies in de Hoge Atlas, proeven van de Marokkaanse keuken, dwalen door de souk of relaxen in de hammam, overnachten in de woestijn of een hotel met zwembad. Khalid Marokko Reizen brengt u overal.

header-1719_350

We laten u graag de hoogtepunten van het land zien, maar brengen u ook in contact met de bewoners van het land. Op deze manier kunt u proeven van het Marokkaanse leven en hebben lokale bewoners profijt van het toerisme. Door respect voor de natuur te tonen willen we bijdragen aan duurzaam toerisme.

Khalid werkt sinds 1998 als reisleider, organisator van reizen en berggids in Marokko. Hij kent alle uithoeken van het land en iedereen in het toerisme kent Khalid. Daar heeft u voordeel van. Met Khalid komt u op bijzondere plaatsen en weet u dat u welkom bent.

Khalid Marokko Reizen zal de reis geheel op uw wensen afstemmen, zowel qua tijdsduur, veel natuur en/of cultuur, een rustig of vol programma, veel comfort of iets soberder, een rondreis of een verblijf op één plek.

Kortom een vakantie geheel op maat en voor een aantrekkelijke prijs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.