Het plezier van het ontdekken van het onbekende

Voor velen is Marokko het bezoeken van Marrakech, de andere koningssteden en de stranden waar je lekker bruin kan worden.
Veel minder mensen kennen het meer geheime Marokko, een authentiek en verscholen land: dat van de bergen, brede valleien, prestigieuze passen, de sterrenhemel boven de woestijn, avonden doorgebracht in een Berber huis rond een tajine.

Deze reis kan je de kans bieden, dankzij de gastvrijheid van de lokale bevolking, om de andere cultuur, tradities en levensstijl te leren kennen en te begrijpen.

Het plezier van het ontdekken van een ander Marokko: genieten van natuurschoon en de warmte van mensen, dat is het doel van Khalid Marokko Reizen. Khalid Marokko Reizen kent een lange geschiedenis, die begon in Marokko.

Al in de gidsenopleiding, maar zeker tijdens de jarenlange werkervaring, werd gewerkt aan een nieuw concept van toerisme. Namelijk om enerzijds een vriendelijk contact en een ontmoeting tussen de bewoner en de bezoeker tot stand te brengen. Anderzijds staan het promoten van de duurzame omgang met de natuur en het laten profiteren van de lokale bevolking van het toerisme voorop. Daarbij worden we geholpen door de warmte van de zon, de gastvrijheid van de mensen en de overweldigende natuur.

Dat is de reden waarom Khalid Marokko Reizen u graag in staat stelt om de verschillende streken van het land te leren kennen: het noorden, de Midden-Atlas, de Hoge Atlas en het diepe zuiden met zijn woestijnen. Bovendien zijn er voor iedereen verschillende manieren om Marokko te ontdekken: wandelend, per fiets, met een jeep, openbaar vervoer, een huurauto, een stukje op de dromedaris of muilezel ….

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.