Trekkings en wandelreizen

Voor mensen die van de natuur houden en haar graag van dichtbij leren kennen, is wandelen een ideale manier. De natuur van Marokko is zo afwisselend ... je kijkt je ogen uit, de geluiden en geuren zijn overal anders en de temperatuur wisselt van streek tot streek.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel qua natuur als manier van reizen.
Je kunt kiezen uit de vele landschappen die Marokko rijk is: glooiende landschappen, besneeuwde bergtoppen, bossen, woestijn of de kust.
Als het gaat om de manier van reizen: bij een trekking lopen we van overnachtingsplaats naar overnachtingsplaats; we slapen op verschillende plekken waar we steeds naar toe lopen. Dat kan een berghut zijn, bij een familie, een berbertent of je verkiest slapen onder de sterrenhemel. Je hoeft niet meer te dragen dan een dagrugzakje. Afhankelijk van waar we zijn wordt de rest van de bagage vervoerd met muilezels of op de rug van een dromedaris. We picknicken onderweg en ... er wordt heerlijk Marokkaans voor je gekookt!
Bij een wandelreis maak je dagtochten vanuit één locatie, bijvoorbeeld een hotel of een gîte en reis je daarna verder naar een andere plaats.

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.