Onvergetelijke rondreis van Marrakech naar Mèknes

In november hebben wij met zijn tweeën een rondreis gemaakt door Marokko. Khalid heeft ons geadviseerd welke steden en plekken te bezoeken en heeft voor ons de huurauto, de overnachtingen en de belevenissen geregeld. Het enige dat wij nog hoefden te doen was genieten.
Negentien dagen hebben wij avonturen beleefd die we niet snel zullen vergeten. Onze reis heeft ons van Marrakesh naar Mèknes geleid. Vervolgens had Khalid in Fès voor ons een gids geregeld die voor een informatieve en leuke dag heeft gezorgd. We reden verder door naar de woestijn voor een indrukwekkende kamelentocht en overnachting in een berbertent. We hebben de filmstudio’s en Kasbahs in Ouarzazate bezocht en sprakeloos naar de steile wand in de Todra kloof opgekeken. Onze reis ging verder langs de Gorges du Dadès. In Toubkal Nationaal Park hebben we een adembenemende wandeling gemaakt. Aan het eind van onze reis hebben we in Essaouira alle indrukken kunnen verwerken tijdens een kort verblijf in het pittoreske kustplaatsje.

Af en toe hoorden we van een gastheer of hoteleigenaar dat we de groeten kregen van Khalid. Dan werd duidelijk dat hij even had gebeld of we goed waren aangekomen. Hieruit blijkt de betrokkenheid bij zijn reizigers.
‘Nous sommes de Khalid de Hollande’, was het sleutelwoord voor een vriendelijk welkom in alle onderkomens met elk een bijzonder karakter. We hebben een hele goede ervaring met Khalid Marokko Reizen. Een aanrader!
Arnaud en Miranda

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.