Op eigen gelegenheid

Als u graag op eigen gelegenheid reist, biedt Khalid Marokko Reizen u daarvoor prima mogelijkheden. U beslist wat u graag wilt zien, hoe lang u gaat en in welk tempo en met welk vervoermiddel u reist. Gezamenlijk komen we tot een programma geheel naar uw wensen en behoeften: een unieke reis! Vervolgens regelt en organiseert Khalid Marokko Reizen alles.

Eén van de manieren is om met een huurauto het land te verkennen en op uw gemak te genieten. U richt de dagen in volgens uw eigen tempo en stopt er in waar u van houdt: veel cultuur en museumbezoek of toch meer wandelen en genieten van de natuur, winkelen in de steden of struinen op traditionele marktjes. U kunt op die manier echt contact maken met het land en de bevolking.

U hoeft niet te doen als iedereen, u kiest zelf. Vervolgens maakt u gebruik van zorgvuldig geselecteerde accommodaties, die Khalid voor u boekt. U reist met een eigen huurauto met of zonder chauffeur of u kiest voor openbaar vervoer. Van het door u samengestelde programma krijgt u een uitgebreide reis- en routebeschrijving. Daar waar nodig is een gids ter beschikking. U profiteert van speciale diensten en faciliteiten, omdat Khalid Marokko Reizen alles regelt. Hij kent de mensen en de plaatselijke situatie.

Onze unieke werkwijze

Met Khalid Marokko Reizen gaat u op een bijzondere en kleinschalige manier op vakantie.

In deze 6 stappen komt u tot een zeer persoonlijke reis.

Wilt u een reis met veel culturele bezichtigingen, een avontuurlijke reis in de woestijn of een reis met een mooie wandeltocht in het Atlasgebergte. U bepaalt wat u op reis wil meemaken. Doe daarvoor op deze site inspiratie op.
Bepaal in welke periode u de reis wil maken.
Neem contact op met Khalid Marokko Reizen. Maak kennis met de organisatie en bespreek de mogelijkheden.
Zoek en boek een vlucht naar Marokko. U bepaalt zelf de vlucht en de luchthaven.
Maak definitieve afspraken met Khalid Marokko Reizen. Wij zorgen dat in Marokko alles voor u geregeld is als u aankomt. Reizen met of zonder gids is beiden mogelijk.
U ontvangt een reisbeschrijving, reisschema en de afspraken voor vervoer, hotels etc.
U kunt zorgeloos op reis!

Stuur ons een bericht,

dan nemen wij op korte termijn contact met u op.